2010. szeptember 28., kedd

Shakes and Fidget képregény 8

2010. szeptember 5., vasárnap

Shakes and Fidget alapok 6

A Karakter menüpont alatt láthatjuk karakterünk tulajdonságait és itt is növelhetjük őket, amennyiben van hozzá kellú mennyiségű aranyunk. Továbbá itt láthatjuk érdemeinket (amelyek további bónuszokat adnak, amennyiben teljesítjük a feltételeket), becsületpontunkat, maximális védelmünket, hátitáskánk helyeit, valamint karakterünk leírását.

A Levél menüpont a játékon belül társalgásra, a harcok megtekintésére, valamint a céhekhez való meghívók megtekintésére szolgál.

Ha a Céhre kattintunk és még nem vagyunk céhtagok, akkor létrehozhatunk egyet magunknak mindössze csak 10 aranyra lesz szükségünk. Ha pedig már tagok vagyunk, akkor itt láthatjuk a céhes ablakot a chat-tel, fontosabb információkat, fejlesztések állapotát, céhtagok listáját, stb.

A Dicsőség Csarnokában megtekinthetjük a játékosok és a céhek ranglistáját. Ha itt rákattintunk valakinek a nevére, vagy a céhére, akkor elugrik a kívánt tartalomhoz.

Bár a Kazamatákba elsőként csak tizes szint után léphetünk be, de megéri, ugyanis itt vannak a játék főszörnyei (boss-jai), akik sokkal több aranyat és tp.-t dobnak, mint amiket a küldetések utáni jutalomként kaphatunk. Sőt, 25% esélyünk van arra, hogy egy epikus tárgyat is dobjon a szörny, ha sikeresen végeztünk vele.

2010. szeptember 3., péntek

Shakes & Fidget kérdés válasz 5

Hello! Nem rég kezdtem a játékot és most 8-as vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy mikor tudom majd elkezdeni a kazamatákat.


ha a 10. szinten vagy valamék kalandnál a jutalom egy kulcs lesz aminek a segitségével mehetsz be a kazamatába

2010. szeptember 1., szerda

Shakes and Fidget alapok 5

A Fegyverbolt és Varázsbolt alatt vásárolhatunk magunknak felszerelést. Egyszerre csak 6-6 tételt láthatunk, azonban éjfélkor ez is cserélődik. Ha nem akarjuk kivárni az éfjélt, akkor egy gomba feláldozása után újabb hat tétel közül választhatunk.


Az Istállóban vehetünk magunknak hátasállatot, amely lerövidíti a küldetéseink idejét és kalandpontját. Más és más állatai vannak a fajoknak, de csak külsejükben térnek el egymástól, a bónuszok amiket adnak és az áraik ugyanannyiba kerülnek.


A Gombaárustól vásárolhatunk valós pénzért gombát. Hat féle módon tehetjük ezt meg (SMS, telefon, PayPal, stb.), de azért óvatosan rendeljünk (probléma esetén irány a fórum).